Dragepust

Dragepust er et nybegynnervennlig rollespill på norsk satt i en nordisk fantasy-setting, og er skrevet av Michael S. Sollien, Nicolai Krogsrud-Strøm og Simen L. Stangeland.

Verden holdes sammen av en massiv kraftstråle midt i hovedstaden Nürn Alkham. Alver, dverger og mennesker lever sammen i en skjør fred nå som de har gjenvunnet makten etter Mørketiden, men noe truer med å ødelegge det hele. Onde dragefyrster slumrer mens de forpurrer innbyggernes sinn og gjør dem til slaver av sin vilje. Dragene søker å ødelegge Himmelnålen og legge en ny mørketid over verden.

I dette rollespillet tar du på deg rollen som et menneske, en alv eller en dverg som kjemper for tilværelsen i verdenen kalt Neksus. Ved hjelp av en spilleder guides spillerne gjennom farer, utfordringer og dramatikk mens dragefyrstenes påvirkning truer.

Dragepust er lett å spillede med regler som ikke kommer i veien for historien uten å være en lettvekter. Man ruller to sekssidede terninger for å se om man klarer det man prøver på og man kan bruke vilje og hjelp fra andre roller for å gjøre rullene lettere. Vandrer man i områder påvirket av dragepust er det fare for at rollens sinn blir forpurret og uventede ting kan skje.


Forhåndsbestill Dragepust nå!

Dragepust utgis sommeren 2024, men du kan forhåndsbestille boken allerede nå hos Outland.


Miniversjonen av Dragepust

Til Free RPG Day 2022 ga Spillforlaget og Outland forlag ut en miniversjon av Dragepust med eventyret Feber i skoddemyrene. PDF-en er tilgjengelig for nedlastning her.


I August 2023 var Nicolai og Michael så heldige å få spille Dragepust med den dyktige gjengen i Grip terningen. Denne mini-kampanjen i 4 deler er tilgjengelig på Grip terningens YouTube-kanal.

Dragepust utvikles i samarbeid med Outland forlag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.